Mijn favoriete onderdanige vrouw.

Jij bent mijn favoriete onderdanige vrouw. Vaak doe jij precies wat ik wil. Deze keer heb ik jou bevolen op tijd op het feest aanwezig te zijn ! Je bent al op het feest als ik er binnenstap. Je kijkt me verwachtingsvol aan maar ik negeer je. Ik zie de teleurgestelde blik in jouw ogen verschijnen. Even krijg ik medelijden maar ik negeer dat gevoel. Je hebt in de laatste tijd niet gedaan wat ik je gevraagd heb: je bent niet langs gekomen, hebt niet gereageerd op mijn berichten en, heel belangrijk, je bent niet gekomen toen ik jou duidelijk maakte dat ik geil was en wilde dat je me zou komen pijpen.

Kortom, je bent stout geweest. Dus negeer ik je. Dat valt eerlijk gezegd nog niet mee. Je ziet er, in je strakke zwarte jurkje met die spannende rits aan de voorzijde, heel lekker en geil uit. Bovendien weet ik bijna zeker dat je onder je jurkje een mooi zwart lijfje aan hebt met jarretelles. Je draagt mooie kousen met een naadje. En, ook dat weet ik vrijwel zeker, je hebt geen slipje aan. Maar ik negeer je. Met alle kracht in mij negeer ik dat ik direct een enorme stijve pik heb gekregen van maar een seconde naar je kijken en concentreer me op de anderen op het feest.

Er zijn een paar mensen die ik ken waaronder twee vrouwen die ik ook aantrekkelijk vind en waarvan ik weet dat ze mij ook wel zien zitten. Ik ga mij op hen concentreren. Ik haal een drankje en klets hier en daar wat en beweeg mij onopvallend in de richting van die vrouwen. Ik voel dat jouw ogen mij volgen. En wanneer het op de dansvloer wat drukker is geworden stap ik op een van die vrouwen af en ga met haar dansen. Natuurlijk zie ik je staan, natuurlijk zie ik hoe je eerst boos en dan voornamelijk verdrietig kijkt.

Maar ik blijf sterk en negeer je. Hoewel, eigenlijk voer ik een soort show voor je op. Ik doe mijn best om mijn danspartner heerlijk geil te maken. Ik zie hoe jij toekijkt en dat stimuleert mij om mijn danspartner extra op te winden. Dan moet jij maar niet ongehoorzaam zijn. Ik streel haar over haar billen (ze heeft een stringetje aan), fluister in haar oor en lik haar oorlelletje en laat haar genieten door mijn alweer keiharde pik tegen haar buik te wrijven. Ze hijgt steeds harder in mijn oor en fluistert dat ze zo graag met me wil neuken, of me pijpen of wat ik ook maar wil.

Dan maak ik me los van haar. Ik haal weer een drankje en kom een beetje op adem. Ik nodig dan de andere dame uit en dans met haar. Ze vraagt me of ik het een beetje lekker vond, die sekspartij met die andere vrouw van daarnet op de dansvloer. En of ik heb gezien hoe jij je staat aan te stellen en doet alsof je eigendom je wordt afgepakt.Ik geef haar niet echt een antwoord. En terwijl ze dat allemaal verteld begint ze haar buik geil tegen me aan te wrijven. En ondertussen glijden haar vingers door mijn haar. Mijn handen strelen haar billen en voelen dat zij helemaal klaar is, er is geen slipje te bekennen.

Al snel begint ze heftig te hijgen en, al weet ik het niet helemaal zeker, komt ze klaar. Ik voel haar sap over mijn vingers stromen. Maar ook haar laat is los. Ik kijk nog even wat rond en begin dan, zo opvallend mogelijk, afscheid te nemen. En dan vertrek ik. En jij blijft sip en verlaten achter. Ik ga echter niet ver weg,. Ik stap in mijn auto, rijd het parkeerterrein af en stop zo’n 50 meter verderop en parkeer mijn auto tussen een paar andere auto’s. En dan wacht ik tot ik jou voorbij zie komen. Ik weet dat jij gelijk na mij zult vertrekken en ook in jouw auto stappen.

Ik rijd op grote afstand achter je aan, ik weet immers dat je naar huis zult gaan. Bij je huis aangekomen zie ik dat jij de voordeur openmaakt en naar binnen gaat. Ik parkeer de auto en ga vlug naar je voordeur (ik wil niet dat je de tijd hebt je uit te kleden). Dan bel ik aan. Je doet open en schrikt zelfs een beetje. Waarschijnlijk had jij verwacht dat het hier bij zou blijven vanavond en er niet op gerekend dat ik jou achterna zou komen ! ‘Naar binnen’, zeg ik, op commandotoon. Je gaat je kamer in. Je bent gelukkig iemand die al vroeg op de avond de gordijnen dicht doet, we hebben de kamer dus voor ons alleen. ‘Doe je jurk uit’, zeg ik, nog altijd bevelend.

Je ziet er inderdaad zo lekker uit als ik gehoopt en verwacht had. Je draagt een mooi zwart lijfje da je borsten prachtig uit laat komen. Die zijn ook voor een groot deel te zien, je tepels worden nog net bedekt. Je kousen, jarretelles en lijfje maken dat je heerlijke kut als in een schilderij lijstje is gevat. Dan zeg ik tegen je: ‘Draai je om en buig je voorover!’ Je doet wat ik zeg en in seconden steken je billen heerlijk omhoog. Ik maak mijn broek los, haal mijn keiharde pik te voorschijn en steek hem in je kleddernatte en hete kut. Ik pak je bij je heupen en neuk je hard en meedogenloos.

Het is lekker en geil. En al snel voel ik ik mijn orgasme opkomen. Nog twee,drie keer stoot ik mij hard en diep in je. En dan spuit ik mijn zaad diep in je kut en voel hoe ook jij sidderend klaar komt. We blijven zo nog even staan en dan glijd ik uit je. Je komt weer overeind en zegt ‘Dank je, dank je dat je me hebt willen neuken. En wil je me alsjeblief vergeven dat ik je zo heb verwaarloosd?’ ‘Dat is goed als je me straks, voor we gaan slapen, heerlijk verwent en pijpt.’