Op stap in een hoerige outfit.

Het nadenken over waar je op spannende plekken gefotografeerd wil worden kost wat meer tijd dan gedacht. Dus besluiten we het derde plannetje eerst uit te voren: je gaat op stap in een hoerige outfit. Ik leen van iemand een erg lichtgevoelige lens en zorg voor een film waarmee in het donker nog te fotograferen is. Daarmee ben ik min of meer klaar voor dit avontuur. Je hebt bedacht dat je, om middernacht op een parkeerterrein ergens langs de snelweg wilt zijn. Van horen zeggen (internet, advertentie in krant?) meen je te weten dat daar in de nacht van alles gebeurt.

Dus besluiten we zaterdagnacht te gaan. Zo om een uur of elf ga jij je omkleden (je hebt zelfs ergens een pruik weten te vinden). Als je klaar bent en weer te voorschijn komt herken ik je bijna niet. Je ziet er echt hoerig uit (en ook wel heel lekker geil!). Je draagt een super mini rokje. Het is te kort om te verbergen dat je kousen draagt en jarretelles. En als je wat moet pakken, en dus even wat voorover buigt, zie ik je billen en je kutje, natuurlijk draag je geen slipje. Je hebt een soort mouwloos shirtje aan, heel strak en ver open geknoopt, je borsten worden door je BH-tje flink omhoog geduwd.

En natuurlijk loop je op torenhoge hakken en heb je net iets te veel make-up op. Je ziet er kortom uit alsof je zo uit een film bent weggelopen. En je glimlacht heel lief naar me. Zo lief dat ik aanstalten maak je te komen kussen maar je houdt me af. Je bent net iets te nerveus. Dan gaan we op pad. We rijden een kwartiertje en komen op de bedoelde parkeerplaats aan. Stapvoets rijden we het terrein over. De informatie die je hebt gevonden lijkt te kloppen. In een van de eerste auto’s zien we een stel heftig zoenen en, aan de bewegingen te zien, doen ze nog veel meer.

Iets verder staat een man tegen de passagierskant van een auto aan. Als we langsrijden zien we dat hij wordt gepijpt door een vrouw die in de auto zit. En nog iets verder, het is daar donkerder, zien we een groepje mensen. Als we er vlak bij zijn zien we dat een vrouw in het centrum ervan is, ze wordt geneukt, pijpt en heeft ook nog zeker een stijve pik in een hand. Ik kijk naar jou en zie dat je jezelf streelt. Hmmmm…. We zetten de auto aan de kant en jij stapt uit. En ook ik ga naar buiten met mijn camera. Je loopt heupwiegend en langzaam het parkeerterrein op.

Ik maak een paar foto’s. Al snel komt er iemand naar je toe, het lijkt een vrouw te zijn. Door mijn lens zie ik jullie praten. Dan buigt de vrouw zich naar je toe en zoent je op je mond. En daar dit een poosje door gaat neem ik aan dat je het goed vindt. En dan zie ik hoe haar hand onder je rokje verdwijnt en je begint te strelen. Ik leg het allemaal vast met mijn fototoestel. Na een poosje laten jullie elkaar los (ben je klaar gekomen?) en loop jij verder. Je stopt even bij een auto, zegt iets door het raampje? Dan loop je nog iets verder.

Een man komt naar je toe, praat met je. Hij geeft je iets (geld? 0 en jij geeft hem iets. Dat moet het condoom zijn waarmee ik hem zie worstelen. Jij gaat iets voorovergebogen staan, met je armen stevig tegen een auto leunend. De maan komt achter je, tilt je rokje op en stoot zich in je. Er is geen andere manier het te zeggen: je wordt geneukt, hard en in een stevig tempo. Zelfs op deze afstand kan ik zien hoe je borsten bij iedere stoot heftig op en neer schudden. Met zo’n tempo kan het allemaal niet lang duren en dat doet het ook niet: ik zie hoe de man als het ware verstijfd en klaarkomt.

Hij loopt, schijnbaar zonder iets te zeggen, bij je vandaan. Ik vind het tijd naar je toe te gaan. Ik leg mijn camera in de auto en loop naar je toe. Je doet alsof ook ik een (potentiële) klant ben, je zegt ‘voor 50 pijp ik je’. Ik kan de verleiding niet weerstaan en pak geld uit mijn portemonnee. Ik geef het je, knoop mijn broek los en leun tegen de auto achter me. Je frommelt wat en ik realiseer me dat je doet alsof je een condoom over mijn stijve pik rolt. Dan begin je me heerlijk te pijpen. Het is en heerlijk en het heeft iets vreemds, ik heb nooit eerder geld aan een vrouw gegeven voor seks.

Ik probeer het te vergeten en alleen maar te genieten. Je bent hier zo goed in, je tong streelt, je lippen zuigen, je vingers strelen….ik voel hoe de spanning toeneemt, hoe ik snel dichter bij een heftige ontlading kom. Maar dan stop je! Je komt overeind en zegt: ‘ga je mee, jou laten genieten doe ik liever thuis!’. We lopen naar de auto, stappen in en rijden weg. Bij je huis aangekomen zorg je ervoor dat we direct je slaapkamer ingaan. Je maakt mijn broek los en duwt me achterover op je bed. Je stap uit je schoenen, trekt je rokje wat om hoog en kruipt, meet een knie aan iedere kant van mij, over me heen.

Zo gauw je kunt prik je je op mijn nog altijd stijve lul vast. Ik zit diep, diep in je natte en warme kut. Dan pas begin je je uit te kleden (terug om te toveren in Yvonne): je pruik gaat af, je shirtje uit en dan maak je je bh los. Ik stoot hard in je als je je borsten boven mijn gezicht uit je bh schudt. Als laatste trek je je rokje over je hoofd uit. Tijdens je strippartij heb je de spieren in je buik hard laten werken om mij vast te houden en op te geilen. Nu laat je me uit je glijden en kruip je verder omhoog tot je kut precies boven mijn gezicht is, dan laat je je zakken.

Je kleddernatte poes wrijf je over mijn gezicht, ik probeer met mijn mond je klitje vast te zuigen. Hmmmm….je bent zo lekker. Je beweegt je heerlijk over mijn gezicht, mijn tong streelt je van voor naar achter en weer terug. Al snel heb je jezelf zo verwend dat je heerlijk klaar komt, je vocht stroomt mijn mond in. Dan richt je je op, draai je je om en gaat naast me liggen, mijn pik zuig je diep in je mond en je kut is uitnodigend dicht bij mijn gezicht tussen je wijd gespreide dijen. Ik zuig me aan je klitje vast en geniet. Je zuigt, likt en sabbelt tot ik heerlijk in je mond klaar kom.