Sla me! Spanking voor beginners.

“Mijn handafdruk op haar kont. 1, 2, 3 en nog een klap met mijn hand tot haar billen beginnen te blozen.” Slaan is een variant van BDSM waarbij pijn wordt toegebracht door middel van klappen met de palm van je hand of bepaalde spanking instrumenten. Wat zijn de basisprincipes voor een bevredigende spankingsessie? En welke functies zijn het meest geschikt?

Het plezier van spanking.

De methode om een ​​partner seksueel te stimuleren door op hun kont te slaan, is niet beperkt tot alleen BDSM-liefhebbers. Zelfs stellen die niets met BDSM te maken hebben, krijgen soms een klap op de kont, vooral tijdens het voorspel. Afhankelijk van de neiging en de situatie dient de pijn ofwel om plezier te beleven aan het passieve deel of om te straffen.

Het opwindende eraan: volgens de wetenschap zouden de slagen de bloedstroom in het lichaam verhogen en daardoor de reeds aanwezige opwinding vergroten. Aan de andere kant moeten ze het lichaam ook gevoelig maken voor alle externe prikkels en daardoor het verlangen naar elke aanraking vergroten.

Slaan in het kader van BDSM.

Op het gebied van BDSM zijn deze verklaringen niet langer geldig. Als een klap te hard is bij een niet-BDSM-paar, zal de pijn het plezier wegnemen. Dit is echter waar het bij BDSM-liefhebbers om draait. Slaan wordt vaak gebruikt als een variant waarbij de dominant de onderdanige straft, opvoedt of extreem veel plezier geeft door pijn toe te voegen.

Waarom spanking kan leiden tot een orgasme.

Bij het slaan kan de sub een aangename staat van bedwelming bereiken die bekend. Met dit soort hoofdorgasme vergeet de sub alles om hem heen en zakt weg in een extatische, bijna trance-achtige staat. Een langere spanking-sessie is meestal nodig voordat je het orgasme bereikt. De oorzaken zijn waarschijnlijk de endorfines
die vrijkomen bij lichamelijke pijn en het verhoogde adrenalinegehalte.

Basisprincipes van spanking: veiligheids- en verboden zone.

De hoogste prioriteit bij spanking: de slagen moeten met zorg en oefening worden uitgevoerd. Er zijn een aantal taboe-zones op het menselijk lichaam die in geen geval bespeeld mogen worden vanwege het hoge risico op blessures. Neem daarom de volgende basisregels in acht:

De veiligheid van de sub staat voorop.

Zoals bij alle vormen van BDSM geldt ook hier de veiligheid op de eerste plaats komt . Stel een stopwoord in waarmee de sessie indien nodig kan worden afgebroken.

Geen taboezones raken!

Alle organen en delen van het lichaam die niet worden beschermd door bot of een laag vet/spieren zijn taboe voor stoten!

Taboe-zones bij het slaan:

 • gewrichten
 • keel
 • Scheenbeen, heupbeen, stuitbeen, sleutelbeen (onvoldoende vetlaag)
 • lumbale regio/nieren
 • Borst (als borstimplantaten worden gedragen)
 • hoofd (lichte klappen zijn ok)
 • ruggengraat

Deze gebieden daarentegen kunnen tijdens het slaan met plezier worden bespeeld: billen, dijen en kuiten, rug (gebied beschermd tegen de ribben!), bovenarm, handen en voeten.

 • Hardheid van de stoten: Spanking-beginners houden zich terug met de hardheid van de stoten. Als u instrumenten gebruikt, test dan eerst voorzichtig waar de impact naartoe gaat. Nauwkeurigheid is belangrijk. Je kunt de sub ook af en toe zachtjes aaien met de instrumenten.
 • Nauwkeurigheid: Als er verschillende instrumenten worden gebruikt, bereiken ze niet alleen verschillende effecten met de sub, maar zijn ze ook verschillend qua bediening. Ook moet je uitzoeken hoe ver of dicht je bij de sub moet staan ​​zodat het gekozen instrument het gewenste effect bereikt. Test de slaggereedschappen vooraf uitgebreid en oefen ermee, bijvoorbeeld in de stilteruimte op een kussen of iets dergelijks.
 • Verander je eigen positie: De stoten moeten altijd dezelfde plek raken tot de verandering (maar doe het niet te lang). Als je een nieuw gebied wilt bewerken, verdraai jezelf dan niet ongemakkelijk, maar verander je eigen positie zodat je gemakkelijk hits kunt blijven verdelen zoals hierboven beschreven.
 • Ritmisch slaan: Het is belangrijk om het ritme van de slagen aan te houden, d.w.z. regelmatig te slaan. Voor de afwisseling streel je de plek waarop je speelde, koel je deze eventueel even af ​​met koud water of stimuleer je tussendoor de sub seksueel (als dat de bedoeling is), voordat je in hetzelfde ritme verder gaat met de hits.
 • Verhoging van het spel: Aan het begin van het spel vindt in de regel het “opwarmen” van de billen plaats. Dit gebeurt vaak met relatief zachte handbewegingen en/of een peddel. Dit wordt meestal gevolgd door lichte zweepslagen, die kunnen worden vervangen door meer pijnlijke (bijvoorbeeld flogger). Het spel eindigt vaak harder en intenser. Als je wat ervaring hebt, bijvoorbeeld met de stok.